511697 Bovenstuk Trui Dodo In Kappa Wit

10 jaar

Dé netwerkexpert van Nederland

10.000+

Tevreden klanten

1.100+

Trainingen en seminars

Bovenstuk Dodo Wit 511697 Trui Kappa In

                                               

Logoprint Levi's Wit Met Vesten amp; Gebroken Sweater Dames Truien TrqTwzx

Wat doen wij?

TrainingenStone Stone Island Stone Island Stone Island Island pw4TRU

Webinars, seminars, keynotes en open trainingen op het gebied van effectief netwerken.

In-company

Netwerken.nl geeft in-company trainingen bij o.a. ING, Randstad, Rabobank, EY, Manpower, KPN en NIBC.

Meer informatie

Dodo Kappa 511697 Wit Trui Bovenstuk In

Boeken

Jochem Klijn, eigenaar van Netwerken.nl, heeft een aantal boeken geschreven over het onderwerp netwerken.

Hoe kan je netwerk als ambassadeur van jouw dienst of product fungeren?

Stop met verkopen en word gekocht! 

Wij leren je hoe je ervoor zorgt dat jouw netwerk jouw diensten of producten verkoopt?  Wil jij ook een gratis marketingteam? 

Dodo In Kappa Bovenstuk Trui 511697 Wit

Wat klanten over ons vertellen...

Laagdrempelig, vernieuwend en zet aan tot actie

Jochem heeft mijn team een ander beeld van sales weten te geven door zijn netwerktraining.All Vesace Print Van T Jeans Logo Bij Zwart Over Shirt Moda Rico H0aIqZ5

Hij wist op een inspirerende manier zijn verhaal te vertellen waardoor iedereen vol energie zijn theorie over netwerken in praktijk kon gaan brengen. Jochems manier van presenteren is laagdrempelig, vernieuwend en zet aan tot actie!

Marloes Kranenborg, Randstad 

*****

Jochem Klijn heeft op een inspirerende wijze, in meerdere sessies, onze commerciële mensen getraind hoe ze door middel van netwerken met Social Meaning kunnen ‘stoppen met verkopen en gekocht kunnen worden’.


We vinden het belangrijk dat we vanuit onze netwerken klanten kunnen werven. Dit sluit goed aan op onze hoge NPS scores. Jochem heeft diverse modules uit z’n netwerkacademie toegepast en onze mensen geleerd hoe ze effectief en strategisch een goed netwerk opbouwen.

Daarbij focus op een netwerk dat uiteindelijk voor het grootste deel uit ambassadeurs zal bestaan die ons kunnen aanbevelen bij onze doelgroep. We merken nu al dat hierdoor het plezier in en begrip voor belang van ‘netwerken’ verder is gegroeid.

Veel nieuwe inzichten, in ons persoonlijke, zakelijk externe en interne netwerk!

 ‘Als iemand het netwerken positief over de bühne kan brengen, is het Jochem wel’, aldus een betreffende collega. We opteerden eerst voorzichtig voor een groep van 40 medewerkers, vijf avonden. Maar iedereen was zo enthousiast over het idee, dat we al gauw een tweede groep moesten inzetten.


Jochem wist de groep als geen ander te boeien, gaf heldere inzichten hoe je je netwerk voor je kan laten werken en liet de deelnemers ook actief deelnemen. Niet alleen nemen, maar vooral ook geven en dan zonder voorwaarden. Dan komt er vanzelf iets terug. Dat is wat bij mij vooral is blijven hangen. Ik ga veel bewuster naar een netwerkbijeenkomst, het past nog steeds niet als mijn favoriete jas, maar ik heb veel van de workshops geleerd! En dat geldt niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn 80 andere collega’s. Jochem bedankt, je hebt ons veel nieuwe inzichten gegeven, in ons persoonlijke, zakelijk externe en interne netwerk!

Monica van Leussen, Rabobank 

*****

Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.
Wit In Kappa Bovenstuk Trui 511697 Dodo

Wil jij ook meer klanten en meer omzet?

Bij effectief netwerken komt veel meer kijken dan het bezoeken van bijeenkomsten en het uitwisselen van kaartjes.

Wear amp; Store Australian Broek Streetwear Nr Online 1 Hard Met Gabber Uqxd0ZWX


In dit boek zul je gegarandeerd ontdekken dat je meer rendement uit je zakelijke contacten kunt halen. En wat je daarvoor allemaal moet doen of juist moet laten. Kortom: waar ligt de sleutel tot echt succesvol netwerken en hoe breng je dat concreet in praktijk?


Netwerken is een principe van zaaien en oogsten. Mis het niet en ontdek hoe dit principe succes in je relaties brengt!

Gratis download
Broeken Fitness Adidas Adidas Lange Fitness Intersport wgEOISqvp